Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače na popol
- ma dobry tah a povysava aj vecsie nedopalky. lahko sa cisti.
- je urceny len na studeny popol.
som spokojny...
- OK.
OK
EINHELL Home TH-VC 1318
Pridané: 17. februára 2015
(naposledy upravené 17. februára 2015)
Zakúpený v MALL.SK
- Cena, pomerne známa značka, popis na stránke, dobrý výkon.
- Krátka tuhá hadica, hubica bez zúženia, krátka el. šnúra.
Jedenkrát použitý, zatiaľ som spokojný.
- solídne vonkajšie mechanické prevedenie, dizajn
- kolieska a horná rukoväť pre dobrú manipuláciu,
- násuvné držiaky na "odparkovanie" nádstavca rúry na tele krytu-skladovanie
- možnosť využiť ako fukár, dostatočný výkon k dispozícií
- solídne prevedenie hadice a nadstavca, upevnenie hadice sa skrútením zakľúčuje, pekne tesní cez tesniace krúžky
- Hučí ako "raketa", slovo "SILENT" v názve je vtip.
- Rýchlo sa zanesie filter, po cca 2 max 3 vysávaniach treba filter vyčistiť. Pri postupnej regulácií otáčok vzhľadom na zanesenie filtra a znížením sacieho výkonu sa dá interval zdvojnásobiť. Popol ostane v nádobe a nie na filtri! (doplním regulátor, ...odskúšané)
- vnútorná prívodná rúra sania by mala ísť hlbšie, pod úroveň filtra. Všetko ide hneď na filter!
- fukár je účinnejší pri odobratí filtra
- chýba mi plastový HT nadstavec, nerád by som poškrabal citlivé časti krbovej vložkykovovým nádstavcom
- privítal by som oklep počas vysávania, alebo Air Jet systém.
- očakával som výstupný jednoduchý filter za motorom, vzhľadom na použitie v interiéri.... Nenašiel som. Pri čistení filtra dať pozor na jeho zaprášenie z vnútornej strany!
- Cena odpovedá kvalite, dostatočný sací výkona využitie fukára ponúka využitie aj napr. v garáži na jednoduché práce. Určite nenahradí technický vysávač! Spokojnosť na 65%.
Pokiaľ Vám nevadí vyťahovať dve veci naraz, kúpte si radšej pasívny separátor popola za 20 .- eur.
GÜDE DEMA AS 1200
Pridané: 23. novembra 2014
(naposledy upravené 23. novembra 2014)
Zakúpený v DATART.sk
Spokojnost maximalna
- 18.4.som si objednal : Krbový vysávač popola GardeTech VAC600 /cena s dopravou- 32.11 eur./ s dodacou lehotou 21 dní.Dnes je 26.5.2014 a tovar mi ešte nebol dodaný .
18.4.som si u vás objednal č.obj.2014110670 : Krbový vysávač popola GardeTech VAC600 /cena s dopravou- 32.11 eur./ s dodacou lehotou 21 dní . .Dnes je 26.5.2014 a tovar mi ešte nebol dodaný .
- Dobrý vysávač na vysávanie hrubých nečistôt.
- Trochu slabší výkon,ale v tejto kategórii veľa výkonnejších nieje.
Ja som tento vysávač kúpil najmä na čistenie a vysávanie kachľových pecí,ale pomôže aj pri vysávaní hrubších nečistôt namiesto klasického vysávača.Pri vysávaní auta mi vadila kratšia hadica,ale tú som si prispôsobil zo starého vysávača.Dá sa využiť aj funkcia fukára.
HECHT 20E
Pridané: 10. decembra 2012
(naposledy upravené 10. decembra 2012)
Zakúpený v CKD market.sk
- bezprašnosť
- jednoduchšie čistenie(napr.krbových rohov)
- praktický (akurátna veľkosť, objem)
- hlučnosť
vysavač splnil moje očakávania
- Výkon je dobrý. Aj zásobník je dosť veľký stačí približne na týždeň.
- Výkon motora 1200W.
- Textilový filter a v balení boli dva filtre.
- Je čierny. Pri vysypávaní popola sa ľahko špiní je od odtlačkov prstov.
Odporúčam kúpu.
Výkon motora 1200W.
Textilový filter.
- variabilita
- dobry tah
- zapach ktory vychadza z vysavaca (typicke pre lacne cinske vysavace/ vyrobky). Dufam, ze to po case ustupi.
Dobry pomer cena / funkcnost. Dobra variabilita. Dobry tah.
Negativum - zapach ktory vychadza z vysavaca. ...
Zobrazujem 321 - 330 zo 330 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 15 16 [ 17 ]