Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače na popol
- Skúsenosť po prvom použití. Na chalupe raz za tri dni musím vyčistiť štyri pece v ktorých sa kúri drevom. Vysávač spravil svoju prácu.
- Nádoba na popol odpadávala od vika s motorom .Bezpečnostné uzávery som musel prihnúť. Čistenie vysávača je prácnejšie, ale to sa dá robiť mimo chalupy.
Pomer cena v. vykon je skvely.
Pouzivam ho pri rekonstrukcnych pracach ako doplnok (urychlovac) procesu susenia a taktiez ako susic vlhkej pivnice.
- silný výkon
celkovo spokojnosť
- Skladný, ľahký - ešte sme ho nepoužili.
- Trubica je dosť krátka a zdá sa byť slabšia, taktiež násada
Zatiaľ sme vysávač nepoužili.
- Dlhá el. šnúra, kolieska , plechové telo ,
- Rýchlo zanesený filter (látkový kôš), ukazovateľ takmer hneď začal ukazovať že je plný pritom bol len od prachu ... Zle sa vysýpa keďže musíte najskôr odstrániť ten látkový filter,
Už by som ho nekúpil radšej 20e prihodiť a kúpiť s normal filtrom ....
- velka zberna nadoba
- filter sa hned zanesie, v podstate po kazdom pouziti treba cistit
cakala som od tohto vyrobku väcsiu kvalitu
- dobry vykon na cenu
- trochu hlucnejsi
spokojnost
- cena - víkon
- nemám
super
- neviem, dúfam, že po úspešnej reklamácii a oprave bude spoľahlivým pomocníkom tak ako to bolo napísané v popise výrobku
- Slabšie sanie ako som čakal ale väčší problém je v hadici. Asi po druhom použití (cca 30 sekundové vysávanie popola okolo krbu) nadstavec odpadol z hadici, zle znitované. Dúfam, že nebude problém to reklamovať.
uvidíme na reakciu predajcu
- dobrá sacia schopnosť
- ľahká konštrukcia
-zatiaľ som spokojný
-verím tejto značke,mám už aj iní výrobok/motorovú kosačku/
- Nepráši.
- Vyhovujú mi kolieska na spodu - ľahšia manipulácia.
- Keď je v nádobke viac popola (asi polovica) - má slabší ťah lebo sa na filtri nazbiera popol.
- Jednoduchým oklepaním popol opadá a môžeme pokračovať vo vysávaní
- dobrý výkon
- dizajn
- príslušenstvo
- krátka kovová hadica
- slabá nosnosť rukoväte pri dvíhaní vysávača, bolo potrebné opraviť skrutky
- rýchle zanášanie filtra, zdĺhavé čistenie filtra
Za danú cenu sa vo všeobecnosti asi oplatí nákup tohto vysávača, za vyššiu kvalitu si treba jednoducho priplatiť.
- prislusenstvo
- vykon je fajn, ale nie je to top
- snura je kratucka
- ocakaval som vacsi vykon
- hepa filter treba cistit castejsie ako pri sackovych vysavacoch
na popol a povysavanie dielne je to ok
- Pomer cena a vykon+ kvalita, prevedenie
+ spokojný, vykon, cena
som spokojný
kupoval som ho hlavne na vysavnie popola. to celkom zvladne. minusom je hlavne kratka hadica a tie 2 plastove hubice (evidentne by sa dlhsie nevodli vyrobcovi do balenia) , cize samotne vysavanie je trosku nekomfortne. tie plastove hadice posobia lacnym dojmom, uvidim kolko vydrzia vysaval som asi 3x krb a 1x podlahu, vysal to dobre za tie peniaze odporucam, no myslim,ze nie je vhodny na denne pouzitie. ja ho pouzivam cca 1x za tyzden na vysatie krbu, ojedilnele podlaha v pivnici, pripadne planujem aj pouzitie v aute.
- filter veľmi rýchlo sa zanesie jemným prachom
úlohu splnil - povysávať jemný prach z prerábania podkrovia.
pri zanesení sa hlučnosť výrazne zvyšuje a klesá sací výkon
po pár minutách vysávania je nutné filter vyprášiť
na domáce použitie postačuje ale s priemyselnými vysávačmi s oklepom sa zrovnávať nemôže
- za tie peniaze nieje o čom
- nedodané príslušenstvo
Som nadmieru spokojný s výrobkom
- lahky, skladny, nerezová puzdro
- Tak to je možno v zlom kuse ale asi po 3 min. prevádzky zhorel.
- takže ho reklamujem.
Mohol by byť dobry.
ASIST AE7AFP120N
Pridané: 14. decembra 2015
(naposledy upravené 14. decembra 2015)
Zakúpený v MALL.SK
- vysoká účinnosť, primeraná hlučnosť
- krátky prívodný kábel
celkovo dobrý výrobok
Zobrazujem 301 - 320 zo 330 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Ďalšie »