Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače na popol
Splna účel spokojnosť s produktom.
- rychlo sa zanese filter od popola
- Lahky, silny tah, jednoduche cistenie, splnil ocakavania
- Kratky kabel
Celkovo som s produktom velmi spokojna.
cena
- Malá,šikovná
- plastová rúčka sa rozpadla hneď prvý deň, a filter vpadol do nádržky všetky sadze v miestnosti,otras taký nepodarok som ešte nezažila
všetko zle
Perfektny vysavac popola. Odporucam. Vyborny tah, dvojity filter. Vsetko super.
- Plni svoju funkciu dobre
- povysáva aj hrubú špinu
- určený je na popol, ktorý ale nedokáže povysávať...po chvíli sa upchá, vôbec neodpúorúčam ku krbu, hoci v popise má uvedené, aký je skvelý na popol...nie je!!! žiaden popol, jemný prach, pretože sa hneď upchá filter a vysávač neťahá
- Nič iné len vzhľad-žiadne výhody k účelu ktorému má slúžiť.
-upcháva sa sacia hadica-v popole sa totiž nachádzajú aj uhlíky.
-upcháva sa filter-treba ho pracne čistiť po dvoch použitiach.
-keďže neslúži k účelu ku ktorému bol vyrobený, tak bolo škoda vyhodiť peniaze na jeho nákup.
Cena primeraná kvalite
- S vysávačom popola som veľmi spokojná, má výbornú kvalitu.
- bezproblémový chod
- dvojitý filter
- poradí si aj s drobným stavebným odpadom
- možné využitie aj na fúkanie lístia
- Povysáva všetko, aj uhlíky rozdrtí, dlhý kábel, veľa príslušenstva.
Vysávač je nepoužiteľný na vysávanie popola. Predfilter je okamžite upchatý popolom. Po treťom čistení vysávača som vysávanie krbu vzdal.
- Nerezová nádoba
- Dve pevné vodiace kolieska
- Možnosť fúkania
- Spínaná zásuvka
- Možnosť dokúpiť 5m hadicu
- Krátka hadica
- Nemožnosť stiahnuť návod
Saje dobre ako každý čistý. Pri skladaní namažte osky na kolieskach. Po zakúpení 5m hadice spokojnosť. Ak chcete pripojť hadicu na fúkanie, musíte dať dole redukciu na vyfukovaní, to ale v návode nenájdete.
výhodou je dlhá odsávacia hadica
výhoda oklepávač filtra
- chybala hubica na bezne vysavanie (koberce,podlaha)
- Mal som pred tym drahsi a väcsi, ale stal za prd, tento je mensi a spratnejsi, ma dva filtre a hlavne super dlhsiu hadicu, nie jak tie smejdy 1m
- Zatial neviem o ziadnej
Zobrazujem 241 - 260 zo 330 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...17 Ďalšie »