Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače na popol
- Malý rozmer..
- Neregulácia otáčok.
Kärcher AD 4 Premium 1.629-731.0
Pridané: 25. decembra 2022
(naposledy upravené 25. decembra 2022)
Zakúpený v Andrea Shop
- znesie vela
++--
dobrý
Doteraz som nemal skúsenosti s vysávačom na popol,
zatiaľ som s tovarom spokojný
Výrobok plní svoj účel, na ktorý bol zakúpený
- Sila sania, cena manipulácia.
- Prijal by som viac príslušenstva.
- Maly
- dobrý sací výkon
- krátka hubica
- prídavný filter
- silný motor
- šikovný rozmer pre menšiu pec
Prídavný filter zabraňuje znečisťovaniu hlavného filtra - najväčšia výhoda oproti podobným vysávačom, ktoré sa občas dajú zohnať aj za 1/2 cenu.
Objem nádoby vystačí na popol z menšej pece - tu je rovnako vhodná pomerne krátka hadica. Motor je silný, trochu sa zahrieva čo pri krátkej jednorázovej prevádzke nevadí.
malý ale šikovný
- Čistenie
Produkt je zatiaľ výborní som spokojní. Ma menšie nedostatky ako je krátky kábel a aj hadica je krátka ale to aj pri ostatných je to iste. Výkon sania je výborný len odporúčať viem.
- Veľmi dobre mi poslúžil na odsávanie pilín zo stolovej okružnej píly.
- Kvalitné prevedenie.
Používam na dočistenie uzavretého krbu v dome.Popol sa von cez filter nedostane.Vysávam aj tvrdé podlahy.Hubica ktorá je k tomu má tendenciu trochu sa lepiť k podlahe,má fakt silný ťah,no dá sa to vychytať jej miernym naklonením.Bez problémov vysáva aj stavebnú drť.Na koberce mám iný vysávač no pri dokúpení inej hubice by nemal byť problém.Tých 600 watov majú fakt konštrukčne vychytaných.Filter sa dá oklepať,ja ho neumývam.Vonku ho odsajem satrým vysávačom.
malý, šikovný
Vysávač nám slúži presne na to načo je určený. Zatiaľ sme spokojný.
- Elektrický kábel je veľmi krátky. Inak je o.k.
Zobrazujem 81 - 100 zo 330 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...17 Ďalšie »